Welcome to my world. Be nice here. Thank you. +Follow | Dashboard
Talking Note

Biodata Kpop Artis : Biodata TEEN TOP
Sunday, 8 January 2012 | 07:15 | 1 comments


T.E.E.N T.O.P ! These are the handsome boys' profile :D



~ C.A.P ~
Real name: Bang Min Soo
Birthday: 1992.11.04
Age: 17
Height: 178 cm
Weight: 61kg
Hobbies: Design, drawing and exercise
Speciality: Writing lyrics and rapping
Education: Seongname Information Industry High School, 3rd Grade
'Charisma Rapper'
Leader of the group





~  CHANGJO ~
Real Name: Choi Jong Hyun
Birthday: 1995.11.16
Age: 14
Height: 177 cm
Weight: 58kg
Hobbies: Choreography composition, music appreciation
Speciality: Self-defence
Education: ChunCheon Middle School, 3rd grade
'Dancing Boy'





~ CHUNJI ~
Real Name: Lee Chan Hee
Birthday: 1993.10.05
Age: 16
Height: 173 cm
Weight: 53kg
Hobbies: Puzzles, reading
Speciality: Imitations
Education: Seongji Middle School, 2nd grade
'Power Voice'





~ L.JOE ~
Real Name: Lee Byung Hun
Birthday: 1993.11.23
Age: 16
Height: 171 cm
Weight: 50kg
Hobbies: Acting
Speciality: Piano, violin, music composition, English
Education: Korea Arts High School, 1st grade
'Bad Boy Rapper'




~ NIEL ~
Real Name: Ahn Daniel
Birthday: 1994.08.16
Age: 15
Height: 177 cm
Weight: 54kg
Hobbies: Music appreciation
Speciality: Football
Education: Heungjin High School, 1st grade
'Emotional Vocal'





~ RICKY ~
Real Name: Yoo Chang Hyun
Birthday: 1995.02.27
Age: 15
Height: 172cm
Weight: 55kg
Hobbies: Movies Appreciation, piano
Speciality: Acting
Education: Namgang Middle School, 3rd grade
'Lovely Vocal'
Close This Blog T_T
Saturday, 31 December 2011 | 13:48 | 0 comments


Hmm, Hey ! Aku rase, aku dah takkan gune blog ni lagi kut, sbb tahun 2011 dah berakhir . Selamat Tinggal JAZZ'S FOREVER :'/ Korang boleh follow blog aku yang kedue, Jazz's Forever II . Huhu :'( K lah, malas nak emoemo malam2 ginih . K korang ? Salam >,<"
Selamat Tahun Baru 2012 ...
| 10:03 | 0 comments


HEY KORANG ! SELAMAT MENYAMBUT TAHUN BARU 2012 ! Heee :D Moge azam korang tahun ni tercapai :) tu je kut, hehehe :P

= HAPPY NEW YEAR 2012 BY SISTAR =

Aku Di-Tag ..
| 01:59 | 0 comments


HEYY . Aku dah di-tag oleh Bieb . Aku will join yee :P 

Ruless :

1.you must post this rules in your entry
2.each person must post about themselves in their journal
3. Answer the question that tagger set for you in their post. And create eleven new questions for the people you tagged to answer
4. You have to choose 11 people to tagged and link them on the post
5. Go to their page and tell them you have tagged HIM/HER.
6. No tag back!
7. No stuff in tagging section "YOU ARE TAGGED IF YOU READING THIS" "YOU ARE LEGITIMATELY (a.k.a REALLY, TRUST, WITH ALL HONEST) have tagged 11 people.

K, aku perkenalkan diri .

Name aku Nur Jazzmin Shuhadah. Umur 13 taun depan. Aku Peminat Setie T.O.P n Junhyung . Maknenye aku VIP & B2UTY . Nak jadi engineer . Hobi, on9 ngan kadg2 blogging. hehehe :)

K, Nak jawab soalan yang dye bagi :)

Nama penuh korang?
-Nur Jazzmin Shuhadah bt Rozhaydi
minat kpop ke tak?
-Minat sangat2
atis kpop yang pling diminati klau minat?
-Bigbang & Beast
apa impian korang yg blum tercapai?
-Pergi Korea, hehehe xD
apa yg korang nak sangat buat dlm dunia nie?
-Nak berjaya setiap mase :P
apa ciri2 lelaki/perempuan idaman?
aiyakk ! - Hensem xD
- Baik
- Gentleman
- Tahu pasal Agama
- Pandai jage penampilan ( kemas )
- Tak kuat bersosial
apa tempat yg korang teringin nak pegi?
- Seoul
apa hobi korang?
- Blogging, Berendam, Melancong, On9 Fb
apa cita2 korang?
- Engineer
kalau ada duit sejuta apa korang nak buat dgn duit tue?
- Bagi mak ayah,buat diorang hepi
orang yg korang teringin sgt nak jumpa skrg?
- Arwah Wan & Aki

OK, giliran aku pulak yee :)

1 > Name Penuh awak ape ?
2 > Awak suke buat ape ?
3 > Jiwang tak ?
4 > Minat KPOP ?
5 > Kump ape yang suke kalau minat KPOP ?
6 > Kalau dpt jumpe artis yang awak minat, ape awak buat ?
7 > Blog saye cantik tak ? hewhew xD *jujur tahu :D
8 > Awak suke dengar lagu ape ?
9 > Impian bile dah berjaye ?
10 > Sanggup tak berjauhan dengan mak ayah bile dah DEWASA ?
11 > Dah perpunye belum ? hehehe:P

Okayy, soalan aku merapu belake . Aku nak taggg :

Oney
Farah
Mirul 
Anis
Kak Lyn
Kak Awatif
Atikah Fauzi
Siti Nur Alya
Izzati Afiqah
Farina
Siti Deeja

Ok, so, Gud Luck jawab soalan2 sayee :D
Kesiann Gile .
Friday, 30 December 2011 | 10:44 | 1 comments
Comeyy kan dye senyum ? Alaaa, khas untuk aku lah :P  heee :)
Awww, jangan buat macam tu boleh tak awak, tergode lah. Macam budak kecik, comey gilaa >< 




Heyy . Kesian aku tengok kawankawan aku ni tahu takk ? Tak tahu lerr, hee :D Cinte 3 Segi aku rase, huhu :/ Sabo je lah kann . Si Laki tu mainkan perasaan je tahu . Sian gile kat Si Gadis ni . Aku bukannye nak buke pekung, n aku tak sebut name pun kan ? So, jangan nak buat tuduhan melampau k . Ehem Jazz, ayat kau takleh blah la, HAHA :P Kk, C.U.R.A.N.G. Korang pernah rase ? Gf / Bf korang buat mcam ni ? Konfem ade yang pernah . Minte maaf lah kalau ape yang aku tulis ni membangkitkan balik kenangan silam korang . Aku just nak cite je . No other intentions :D Kesian gile aku kat korang terutame Si Gadis . Semue aku kesian, tapi paling kesian kat dye sebab dye kene tipu ! Si Laki tu purepure cintekan or sukekan dye . Sape tak sakit hati beb ? Ce cakap kat aku . Kalau yang jenis cm tu, HATI BATU lah kaw ! Hee, gurau je :) Dari mane aku tahu ? Sumber aku sendiri lah . Kaw kesah pe braderr ? Aku tak sebut or tag pun name org2 yang terlibat tu kan ? HOHO :P Hmm, sampai mak dye pun tahu . Sorry :/ Aku terbace kat News Feed :) Malas lah aku nak cerite banyak, nanti aku pulak yang nanges, huhu :/ Aku takleh kalau kawan aku nanges, sbb aku pun nak nanges jugak kalau pasal isu RELATIONSHIP ni . Walaupun tu bukan kawan yang rapat ngan aku . Kalau rapat, lagi lah nyeee >,< K lah, sampai sini je . SALAM uollss :D *gedik .

p/s : Gambar kat atas tu takde kaitan pun sebenarnye, hewhew :P Cume aku sekarang ni dilande T.O.P FEVER, kehkehkeh xD.

Ade Misai Macho Ke ?
| 10:29 | 0 comments



  HEY ALL :) Kali ni aku nak tanye korang, lelaki yang ade misai ni macho ke ? Bukan lelaki lah, I mean, budak lelaki yang baru nak matang . Macho ke bagi korang ? Hmm, aku lah, aku rase rimass, hehe :P Aku kannn... Nasib lah sape budak tu kann... heee :) Dye kate dah ade misai sikit . Tu pun nasib baik aku tanye, kalau tak, mahu tak terkejut aku bile jumpe kat sekolah MENENGAH nanti . HAHA :P Aku perasan pun mase tengok gambar dye yang " newest " aritu . HEHE :) Hebat kan aku ? *puihh Means that aku tak rabun lagiii, weehuuu :P  Aku rabun jauh lah, hahax :P Kk, aku lebih banyak merapu dripd cite pasal tajuk ni . Sbnarnye tu je aku nak tanye, huahuahua :P
k . SALAM :)

*Awww  WINK AWAK MENGGODE LAH ! hikhik :) *comey gilerr >,<
k gedik -,-'

Tahun Baru, Azam Baru .
Thursday, 29 December 2011 | 03:02 | 0 comments



HEY  UOLLS :) Hmm, da sedie ke nak pi sekolah ? HAHA :) Aku rase cam tak lagi lah . Aku takde kawan langsung kat situ . Ulang,,, TAKDE ! Ahh, frust gile rase . Mun tu takde sekolah . Aku nak dye masuk same sekolah ngan aku :/ Kk, dah terlepas tajuk dah ni . Hmm, azam aku tahun ni nak belajar sungguhsungguh, taknak  tidur lambat, nak dapat ramai kawan baru, nak dapat ramai kakak angkat *puihh . Haii, banyaknye azam aku, HAHA :P Kesah ape ? Diri aku kann . Barang2 sekolah MENENGAH semue dah beli, alat tulis pun same . Beg aku buruk, hewhew :P Lantaklah, peduli hape . Nanti aku nak buat satu grup lah, nak add semue Bakal Form 1 kat SMKBR . Haa, nanti takdelah aku soree . Hmm, takpe, nnti aku try watlek, watwat peramah, HAHA :P Adlin, Ain ade, tapi kelas lain derr . Shusha lah camnie :/ Masuk SMART ade Sally n Iffah, bleh jumpe Kak Ad, Kak Nadiana n Kak Lyn . Tapi takde dye . Kat SMKBR lak dye ade . Haiyakk . Mslahnye kalau aku masuk SMART, kene asrama . ASRAMA beb ! Tak sanggup aku . Takpe lah kan, asal sekolah . Klah, aku banyak merapu dari cite pasal 2012 . HEHEHE :P Peace yaww ! :)

p/s : kat atas tu, nak maklum kat awokawok semue ye, TIGETIGE SUAMI SAYE KAYY ! :P

Older Post
Disclaimer



Bonjour fellas! Thank you for your visit and do leave your footprint on my tagboard. *wink

Navigations

Entries About Links

Luah Sini :)




Layannn. Kpop tahuu :D




Credit